Yhteystiedot

Nostoville Oy
Puumalantie 208
69600 Kaustinen

0400-262477

ville.kansala@nostoville.fi
Y-tunnus 2146653-9

Yritys

nosturikuva1.jpegNostoville Oy

Nostoville Oy on nostopalveluita ja asennusurakointia tarjoava yritys Keski-Pohjanmaalta.

Historiaa

Yrityksemme juuret juontavat 70-luvulta, jolloin Markku Känsälä aloitti oman yritystoiminnan Känsälän Hitsaustyö toiminimellä. Toimialamme oli tuolloin hyvinkin laaja sisältäen metallitöiden, teräsrakenteiden, remonttitöiden sekä teollisuuden huoltotöiden laaja-alaista osaamista.


80-luku

Vuonna -81 Känsälän Hitsaustyö hankki käyttöönsä Lokomo 330-ajoneuvonosturin. Nosturi oli aluksi apuna omilla työmailla, mutta hyvin nopeasti nostopalveluille alkoi löytyä kysyntää myös muiden yritysten ja yksityisten rakentajien taholta. 80-luvulla nostureita ei Keski-Pohjanmaalla eikä maanlaajuisestikkaan löytynyt joka nurkalta ja nostopalvelutoiminta muodostuikin vuosien kuluessa päätoimialaksemme metallialan jäädessä vähemmälle painotukselle.


90-luku

90-luvulle tultaessa yrityksellämme oli käytössä jo kolme ajoneuvonosturia päivittäisessä keikkatyössä Länsi- ja Keski-Suomen alueella. 90-luvun lama aiheutti kuitenkin rakentamisen laantumisen ja nostopalveluidenkin kysyntä väheni rakentamisen mukana. Metallityöt, teräsmyynti ja teräksen esikäsittelytoiminta paikkasivat kuitenkin nostotöiden vähenemisen jättämää aukkoa ja lamasta selvittiin hampaidenkiristyksestä huolimatta.

90-luvun puolivälissä lisäsimme nostokapasiteettiamme hankkimalla 90 tonnisen Lokomo 393-ajoneuvonosturin, joka osoittautui hyväksi koneeksi sahatavaran lastaukseen satamissa. Taitava nosturinkuljettaja 393:n puikoissa mahdollisti nosturin käyttämisen urakkatahtisessa lastaustyössä. Rahjan Satama Kalajoella onkin työllistänyt meitä jo yli kymmenen vuoden ajan.


2000-luku

2000-luvun alkuun tultaessa yrityksellämme oli nostopalvelukäytössä neljä ajoneuvonosturia ja yksi kurottaja. Teräsmyynti ja teräksen esikäsittely työllistivät myös ja tasasivat nostopalvelualalle ominaisia kausivaihteluita. Kylminä ja hiljaisina talvina teräsmyynti mahdollistikin ´rakkaan harrastuksemme´ jatkumisen nostureiden parissa.

Vuonna 2004 yrityksemme nimi muutettiin sukupolvenvaihdoksen yhteydessä paremmin toimialaamme vastaavaksi; Känsälän Hitsaustyö toiminimi vaihtui Nostoville toiminimeksi Ville Känsälän jatkaessa yrittäjänä.

isotsiilot1.jpegSiilojen valmistus kuului Känsälän Hitsaustyön toimialaan 70- ja 80-luvuilla..
lana3.jpeg...kuten monet muutkin metallivalmisteet.
542.jpegVille Känsälä harjoittelemassa hitsaushommia joskus vähän nuorempana
511.jpegJylhän kylätalon siirto 80-luvun loppupuolella
2.jpegSahatavaran lastaukset Rahjan satamassa
523.jpegKänsälän Hitsaustyön nostokalustoa 2000-luvun alussa
dsc00139.jpeg

Nykypäivä

2007 vuodesta lähtien olemme toimineet osakeyhtiömuotoisena yrityksenä Nostoville Oy:n nimellä. Nostopalveluiden rinnalla tarjoamme asiakkaillemme myös asennusurakointipalveluita betoni- ja teräsrakentamisen sekä muun elementtirakentamisen parissa.

Pyrkimyksemme on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista työtä niin nostopalvelu- kuin asennusurakointipuolella.

Ylpeänä voin todeta että hyvinkin usein onnistumme tavoitteessamme ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme.

Yrittäjä, Ville Känsälä

Nostoville Oy